26. maj 2019
Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banko bliver til lys i julemåneden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banko bliver til lys i julemåneden
LørdagsAvisen - 26. oktober 2018 kl. 16:30
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fyldt til sidste plads med 600 gæster i Ravnsborghallen onsdag aften, da Køge Handel inviterede inden for til efterårets store bankoaften. Det er efterhånden en veletableret tradition, som køgenserne i den grad bakker op om. Køge Handel kunne således have solgt langt flere billetter, hvis der havde været plads ved arrangementet.

Det er nok ikke mindst de store gevinstchancer, der har givet arrangementet så meget medløb gennem årene. I år var der præmier til en samlet værdi af omkring 125.000 kroner, og de tre hovedpræmier alene havde en værdi af cirka 12.000 kroner. Samlet var der over 600 præmier på højkant, så der var rigtig fine chancer for at få en eller flere præmier med hjem - og ingen gik i øvrigt tomhændede hjem, for der var goodiebags fra Sparekassen Kronjylland til alle.

"Det er dejligt, at så mange bakker op om arrangementet, og at vi har så mange frivillige, der stiller op. Uden dem havde det ikke kunne lade sig gøre. Det var en rigtig god aften, som forløb helt gnidningsfrit, og som gav et godt bidrag til vores julebelysning," fortæller Katja Jensen, aktivitetschef i Køge Handel.

Hun forventer et samlet resultat på den flotte side af 70.000 kroner, og pengene går altså ubeskåret til julebelysningen i Køge.

Katja Jensen fortæller, at der også blev taget godt imod to nyskabelser ved bankospillet i denne omgang. Blandt andet blev der spillet omvendt banko, hvor alle deltagere skulle rejse sig fra start, og så galdt det om at have nul rigtige på pladen - en for en røg deltagerne ud, og den sidste stående deltager vandt et gavekort til Din Tøjmand på ikke mindre end 4000 kroner.

Gavekortet var en af de tre hovedpræmier på dagen - en anden var et gavekort på solbriller hos Synoptik til 2500 kroner samt smykker fra Guldfuglen til 2400 kroner. Endelig var der også en heldig deltager, der kunne tage hjem med en gavekurv fra Sparekassen Kronjyulland samt smykker til en samlet værdi af 3790 kroner.

Et andet nye tiltag var et børnespil, hvor alle børn op til 12 år kunne trække et nummer og vinde flotte præmier fra BR og Zophie & Oliver.

Næste omgang banko med Køge Handel bliver i marts næste år.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk