15. juli 2020
Carl Emil Petersen er kendt fra bandet Ulige Numre, som solo-artist og fra TV2?s Toppen af Poppen. Fredag den 25. Oktober giver han akustisk solo-koncert på Tapperiet.
Carl Emil Petersen er kendt fra bandet Ulige Numre, som solo-artist og fra TV2?s Toppen af Poppen. Fredag den 25. Oktober giver han akustisk solo-koncert på Tapperiet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Akustisk solo-koncert med Carl Emil på Tapperiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akustisk solo-koncert med Carl Emil på Tapperiet
Ugeavisen Køge - 23. oktober 2019 kl. 19:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag 25. oktober giver Carl Emil Petersen akustisk solo-koncert i Tapperiets koncertsal.

Carl Emil Petersen indledte karrieren som sanger og sangskriver i Ulige Numre, som brød igennem i 2011 med debutsinglen "København" og nåede at udgive en ep og to album, inden Carl Emil Petersen i 2017 gik solo og samme år udsendte sit første soloalbum, Natradio. Sangeren og sangskriveren har også netop været aktuel på skærmen i 9. sæson af TV2's Toppen af Poppen.

Carl Emil er på akustisk efterårsturné og som del af turnéen kommer han til Køge og giver koncert på Tapperiet denne fredag.

Forud for efterårets koncertrække udtalte Carl Emil Petersen: "Det sidste års tid har jeg skrevet en håndfuld nye sange, som om lidt skal indspilles og blive til mit næste album. Jeg synes det kunne være sjovt at give mit trofaste publikum chancen for at høre dem helt rå og nedbarberede inden de bliver udsendt. Derfor spiller jeg et par af mine akustiske solo-koncerter til efteråret i de små sale på landets musikteatre, biografer og spillesteder."

Den akustiske solo-koncert med Carl Emil Petersen på Tapperiet fredag den 25. oktober starter kl. 21, og dørene åbner en time inden koncertstart. Der er kun få billetter tilbage til koncerten - læs mere om koncerten og køb billet på www.tapperiet.nu.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk