25. maj 2019
AIK 65 Strøbys U/16 hold med pokal og medaljer efter 4-2 sejren over Hørsholm Usserød IK.
AIK 65 Strøbys U/16 hold med pokal og medaljer efter 4-2 sejren over Hørsholm Usserød IK.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: AIK 65 Strøbys U/16 strøg til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AIK 65 Strøbys U/16 strøg til tops
LørdagsAvisen - 13. juni 2018 kl. 12:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 9. juni blev en historisk dag på kunstbanen ved AIK 65 Strøbys baner.

Efter en medrivende og spændende kamp, på et meget højt niveau, og en 4-2 sejr til AIK 65 over Hørsholm Usserød IK, blev klubbens årgang 2002 hold af en repræsentant fra DBU kåret som vinder af Elite Øst U/16 drenge, og fik fortjent overrakt pokal og medaljer som bevis herfor, som det første hold i klubbens historie.

Forud for dette drømmescenarie var gået over et år som ubesejret hold hvilket ligeledes er historisk på dette niveau. Holdet har altså ikke tabt en betydende fodboldkamp i over et år, det indbefatter deltagelse i Verona Cup 2017, som blev vundet med finalesejr over Silkeborg IF. Ligeledes skulle der straffesparkskonkurrence til at eliminere holdet fra pokalturneringen. Efter sejr over Brøndby IF, blev det efter en sindsoprivende spændende uafgjort mod FC Roskilde i ordinær kamp, til et knebent nederlag på straffe. Herfølge og Køge er ligeledes blevet sat på plads det seneste år.

"AIK 65 drengene har ikke bare imponeret i forhold til at vinde fodboldkampe på stribe, det mest imponerende har været måden det er gjort på. De har spillet med en varieret og hurtig boldomgang, garneret med et højt presspil, det har været utrolig underholdende og seværdigt at være vidne til. Der har ikke været gået på kompromis med spillestil. Alle træninger har været orienteret imod denne spillestil med høj intensitet, og intervalspil som omdrejningspunkt", forklarer træner Torben Revsbech.

En overvejende del af dette fantastiske hold skal på efterskole efter sommerferien, så der bliver et års pause. Der satses dog på at samle drengene til nye eventyr efter efterskoleopholdet.

Holdet består af Amel Karahasan, Anders Lykke Nielsen, Magnus Schleef, Albert Sjelle, Simon Heinz Mortensen, Nicolai Lykke Nielsen, Alexander Bech Jensen, Lucas Christensen, Gustav Revsbech, Gustav Botha Andersen, Mads Valdemar Larsen, Oliver Sønderbæk Andersen, Oliver Nørregaard, Magnus Nielsen, Magnus Sommer Christensen og Mads Freitag. Træner er Torben Revsbech, holdleder Mathias Revsbech.pm

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk