20. november 2019
Kirsten Ellermann, Køge Museums Venners første æresmedlem under receptionen i Køge Museums skolestue mandag eftermiddag. Foto: pm.
Kirsten Ellermann, Køge Museums Venners første æresmedlem under receptionen i Køge Museums skolestue mandag eftermiddag. Foto: pm.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Æresmedlemsskab til Kirsten Ellermann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Æresmedlemsskab til Kirsten Ellermann
LørdagsAvisen - 25. juni 2019 kl. 06:15
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Museums Venner indbød mandag eftermiddag den 24. juni til reception i skolestuen på Køge Museum.

Anledningen var, at bestyrelsen ville sige tak for en kæmpe indsats for foreningen gennem mere end 40 år til Kirsten Ellermann.

Den tidligere tandlæge, mangeårige byrådsmedlem for SF og medlem af adskillige kulturforeninger i Køge, blev denne eftermiddag udnævnt til æresmedlem af Køge Museums Venner - som det første medlem i foreningens historie.

"Kirsten Ellermann har gennem årene bidraget med rigtigt mange ting og gode idéer til foreningen, og var omkring år 2000 med til at redde foreningen Køge Museums Venner, der på daværende tidspunkt var ved at kuldsejle på grund af nogle fejldispositioner i den daværende bestyrelse. Så foreningen har mange ting at takke Kirsten Ellermann for", forklarer foreningens sekretær Marie Holst.

Udover diplom som det synlige bevis på æresmedlemsskabet modtog Kirsten Ellermann også et kontingentfrit medlemskort og en smuk buket blomster fra foreningen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk