19. april 2019
Der er masser af lækkerier på menuen i en lang række af Køges restauranter i den kommende uge - blandt andet på Skipperkroen.
Der er masser af lækkerier på menuen i en lang række af Køges restauranter i den kommende uge - blandt andet på Skipperkroen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 restauranter inviterer til at smage på Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 restauranter inviterer til at smage på Køge
LørdagsAvisen - 06. oktober 2018 kl. 12:50
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge byder på en perlerække af gode restauranter, og i den kommende uges tid er der ekstra gode argumenter for at prøve en eller flere af dem, for det er igen blevet tid til Smag på Køge-ugen.

I hele uge 41 byder en række af Køges restauranter således inden for til en særlig tre-retters menu, som gæsterne får til en særligt lav pris.

Igennem hele ugen venter der altså smagsoplevelser af høj kvalitet, og det bliver til samme lave pris i alle restauranter, hvor man får en tre-retters menu for blot 215 kroner. Menuen er forskellig fra sted til sted - se hvad de enkelte restauranter kan byde på i annoncerne her på disse sider.

Ideen bag arrangementet er at give alle muligheden for at opleve, hvad Køges restauranter kan byde på, til en yderst overskuelig pris.

Husk at bestille bord på forhånd og bemærk, at mens Smag på Køge varer fra mandag 8. oktober til søndag14. oktober, så kan der være enkelte lukkedage i perioden hos nogle af de deltagende restauranter.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk