6. maj 2021
Få 15 minutters digital motion. Det tilbyder Dansk Firmaidræt i anledning af forbundets 75 års fødselsdag. Motionen sker online og i disse coronatider enten med afstand eller hver for sig.
gallery icon

Se billedserie

Få 15 minutters digital motion. Det tilbyder Dansk Firmaidræt i anledning af forbundets 75 års fødselsdag. Motionen sker online og i disse coronatider enten med afstand eller hver for sig.
Foto: Rico Feldfoss/Dansk Firmaidræt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få 15 minutters digital motionspause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få 15 minutters digital motionspause
Lev sundt - 13. januar 2021 kl. 12:58
Af Søren Arildsen

Onsdag 20. januar kan du og dine kollegaer få gratis træning på hjemmekontoret – endda sammen med kollegerne.

Dansk Firmaidrætsforbund fylder 75 år, og det fejrer firmaidrætten bl.a. ved at invitere dig og dine kolleger til et aktivt frikvarter - enten med afstand på arbejdspladsen eller fra hjemmekontoret. Den digitale træning er gratis, og inspiratorerne har mange fifs til, hvordan I fremadrettet kan dyrke sammenholdet i en tid med corona-restriktioner. Det fortæller Dansk Firmaidrætsforbund i en pressemeddelelse.

Du og dine kolleger kan ganske gratis booke en digital inspirator i et kvarter i tidsrummet kl. 08.00-15.30 på jubilæumsdagen, som er 20. januar.

- Vi trænger til at dyrke sammenholdet igen efter et 2020 præget af corona, siger Mette Mandrup, generalsekretær i Dansk Firmaidræt. Foto: Rico Feldfoss.

Dansk Firmaidræt
Dansk Firmaidræt har eksisteret i 75 år.
Forbundet består af 82 foreninger, der samlet har organiseret 385.969 medlemmer.
Dansk Firmaidræt står blandt andet bag kampagner som "Tæl Skridt", Arbejdspladsernes Motionsdag, Xtreme Mandehørm og Bike & Run Stafetten.
Mange jubilæumsaktiviteter

"Vi glæder os, og vi deler mange aktive gaver ud til de danske arbejdspladser i hele 2021. Sådan, synes vi, at vi fejrer os selv bedst. Og vi kan mærke, at vi alle virkelig trænger til at dyrke sammenholdet igen efter et 2020 præget af corona. Den 20. januar stempler vi ind på Zoom, Facebook, Teams eller der, hvor det giver mest mening for den enkelte arbejdsplads," siger generalsekretær i Dansk Firmaidrætsforbund, Mette Mandrup, og hun supplerer:

"Omklædning er ikke nødvendigt. Fokus er på at få et smil på læben og grine sammen med kollegerne - naturligvis mens man er aktiv. Og vi garanterer, at I får en fest, uanset om I befinder jer på et (hjemme)kontor, et værksted eller i en produktionshal. Vi ved, at såfremt en arbejdsplads sætter kollegamotionen i centrum, så blomstrer fællesskabet, og det giver resultater på bundlinjen."

Booking af en digital inspirator onsdag den 20. januar foregår direkte her.

Sådan gør du:

Du kan booke helt frem til og med den 19. januar kl. 16.00. Når du har booket, så bliver du kontaktet af en af de 7,5 instruktører, der skal være sammen med dig og dine kolleger.

Du skal vælge et tidsrum til motionspausen.

Du skal vælge den platform, motionspausen skal foregå på - Teams, Zooms, Skype eller en hel fjerde.

Du skal skrive om der er et særligt ønske til øvelser og hvor mange, som deltager.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?