4. juni 2020
Fodboldpigerne fra årgang 2005/6 i FC Lejre hjælper til med det store arrangement i Osted Hallen den 1. november. Privatfoto
Fodboldpigerne fra årgang 2005/6 i FC Lejre hjælper til med det store arrangement i Osted Hallen den 1. november. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zonta arrangerer banko og bobler i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zonta arrangerer banko og bobler i hallen
Lejre - 22. oktober 2019 kl. 19:33
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Zonta Roskilde arrangerer en festlig bankoaften i Osted Hallen med bobler, tapas, DJ og livemusik fredag den 1. november. Det sker kl. 18.30 i samarbejde med Osted IF, og der vil være en masse præmier, doneret af forretningsdrivende og virksomheder.

Det skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag. Overskuddet fra arrangementet gives til lokale projekter, samt kampen mod børneægteskaber, som har været klubbens signaturprojekt i mange år.

- Vi får 15 unge fodboldpiger fra FC Lejre til at komme og hjælpe til arrangementet. De skønne piger kommer fra holdet 2005/6, og det er hjælp til selvhjælp, så de får også penge for at hjælpe, fortæller én af arrangementets primus motorer, Kirsten Abitz fra Osted.

Billetter købes på www.zontabilletten.dk

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk