1. august 2021
Bestyrelsen bag Hvalsø Kulturnat sætter nu alle sejl til for at få skabt en rigtig god Hvalsø Kulturnat den 3. september. Privatfoto
Bestyrelsen bag Hvalsø Kulturnat sætter nu alle sejl til for at få skabt en rigtig god Hvalsø Kulturnat den 3. september. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yes! Kulturnatten holdes i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yes! Kulturnatten holdes i år
Lejre - 19. juni 2021 kl. 06:26

Humøret er højt hos holdet bag Hvalsø Kulturnat. Ophævelsen af de fleste corona-restriktioner gør det nemlig muligt at afholde årets kulturnat. Den var ellers, som sidste år, i farezonen.

- Vi er naturligvis ovenud glade for, at det bliver muligt at afholde Hvalsø Kulturnat i år. Vi måtte som bekendt desværre aflyse arrangementet sidste år, da det på grund af diverse - absolut fornuftige - restriktioner ikke var praktisk muligt og slet ikke sundhedsmæssigt forsvarligt, siger Palle Bruselius, formand for Hvalsø Kulturnat, i en pressemeddelelse.

Årets kulturnat finder sted den 3. september. Man skal dog nok regne med, at ikke nødvendigvis alt er helt som det plejer ved kulturnatten.

- Der kan blive tale om at justere de forskellige dele af arrangementet, da vi på baggrund af de hidtidige restriktioner har været lidt tilbageholdende indgå kontrakter med musiknavne og andre aktører, forklarer Palle Bruselius.

- Vi prøver dog at få så meget klart som overhovedet muligt. Alle kommunens borgere fortjener bestemt fest i gaden efter så lang tids »tørke«.

Hvad der helt konkret kommer til at ske på kulturnatten, vil Hvalsø Kulturnat dog ikke løfte sløret for endnu.

- Det er det lidt for tidligt at sige noget om endnu. Vi er i gang med en masse ting, men vil gerne lige have aftalerne helt på plads, førend vi offentliggør noget.

Hvalsø Kulturnat vil løbende lægge små og store nyheder om kulturnatten op på såvel kulturnattens hjemmeside (www.hvalsoekulturnat.dk). Der kan man også finde info om, hvordan man kan støtte Hvalsø Kulturnat.

Den senest afholdte kulturnat fandt sted i 2019 og var en succes. Det håber Hvalsø Kulturnats bestyrelse naturligvis på vil gentage sig.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk