19. juni 2019
16-årige Magnus Yde Nielsen på sit værelse med alt udstyret i gang. Her sad han og kvalificerede sig til Red Bull verdensfinalen.  Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

16-årige Magnus Yde Nielsen på sit værelse med alt udstyret i gang. Her sad han og kvalificerede sig til Red Bull verdensfinalen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yde er én af verdens bedste spillere i Brawl Stars

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yde er én af verdens bedste spillere i Brawl Stars
Lejre - 11. februar 2019 kl. 12:35
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

16-årige Magnus Yde Nielsen fra Øm er en af verdens bedste spillere i spillet Brawl Stars, der foregår på mobiltelefon eller Ipad. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Magnus Yde Nielsen - eller Yde, som han blot kaldes - har lige været i Dortmund i Tyskland, hvor holdet Consty, han var med på, vandt Red Bull MEO by ESL verdensfinalen i Brawl Stars, som er et super populært spil, der breder sig med lynets hast over hele kloden.

Det relativt nye spil foregår på mobiltelefoner og Ipads. Team Consty vandt 16.000 dollars - en kæmpe oplevelse for Magnus Yde Nielsen. Og hans familie!

Yde er seneste skud på stammen af Danmarks imponerende, voksende elite inden for e-sport på verdensplan. De nyeste IT-spil har bevæget sig fra computere til mobiler.

Yde går i 9. klasse på Allerslev Skole og bor på en landejendom nær Øm med sine forældre. Han er en af de midterste i en stor søskendeflok på seks, og hele familien følger spændt med i hans bedrifter.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk