5. juni 2020
Den nordlige længe på den gamle skole var helt overtændt, da brandfolkene ankom, så det gjaldt om at begrænse ilden, så den ikke bredte sig til den tilstødende store bygning. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den nordlige længe på den gamle skole var helt overtændt, da brandfolkene ankom, så det gjaldt om at begrænse ilden, så den ikke bredte sig til den tilstødende store bygning. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner søges i forbindelse med brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner søges i forbindelse med brand
Lejre - 08. november 2019 kl. 09:53
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi undersøger stadig den brand, der fandt sted i den nedlagte i skole i Allerslev den 19. oktober 2019. En hel fløj i skolen i skolen udbrændte, så politiet vil gerne til bunds i sagen.

arrow Læs også: Tre biler i stort uheld

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Ifølge brandefterforskere og kriminalteknikere, der efterfølgende undersøgte stedet, var det ikke muligt at fastslå årsagen til, at branden opstod.

Det kan udelukkes, at branden opstod i elinstallationer i bygningen, da strømmen var slået fra.

Politiet vil derfor meget gerne i kontakt med de unge mennesker, som vi ved opholdt sig i bygningen aftenen før branden opstod, da de kan være vigtige vidner i sagen.

De kan sidde inde med informationer, som kan bidrage til sagens opklaring. Selv små ting kan have betydning stor betydning, og derfor opfordres borgerne til at kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk