6. december 2020
Den danske skuespiller Magnus Bruun spiller hovedrollen i mandlig version i det store videospil Assassins Creed : Valhalla. Cecilie Stenspil spiller den kvindelige version. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den danske skuespiller Magnus Bruun spiller hovedrollen i mandlig version i det store videospil Assassins Creed : Valhalla. Cecilie Stenspil spiller den kvindelige version. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Videospilsgigant på besøg i Sagnlandet og Kongehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Videospilsgigant på besøg i Sagnlandet og Kongehallen
Lejre - 26. oktober 2020 kl. 10:56
Af Daniel Sennek

På stolen midt i Kongehallen sidder den danske skuespiller Magnus Bruun og er i fuld gang med at optage en video. Årsagen er en stor reklamevideo for det kommende spil Assassins Creed: Valhalla, som spilgiganten Ubisoft står bag.

Michael Jensen, der er Communication Manager for Ubisoft Nordic, havde taget kontakt til Sagnlandet for at høre, om det ville være muligt at stille Kongehallen til rådighed til nogle optagelser i forbindelse med markedsføring og kommunikation af lanceringen af spillet på et internationalt niveau.

Det kunne Sagnlandet selvfølgelig ikke sige nej til - nogle af karakterne i spillet optræder i en stor vikinge-hal i nogle af de trailere, der er offentliggjort, og derfor passede Kongehallen som kulisse perfekt. Michael Jensen og Ubisoft havde taget Magnus Bruun med i Kongehallen.

Magnus er den danske skuespiller, der er blevet hyret ind af Ubisoft til at lægge krop og stemme til den mandlige version af spillets hovedkarakter, Eivor. Dette skete gennem motion capture og voice acting.

Hovedkarakteren kan også vælges som kvindelig for spilleren, og her har danske Cecilie Stenspil været med. Magnus Bruun er blandt andet kendt for The Last Kingdom, hvor han i sæson 3 og 4 spiller Cnut. De to danske skuespillere er således hovedroller i et internationalt og ikonisk spil.

De optagelser, der blev lavet i Kongehallen, vil nu blive klippet af Ubisofts hold til markedsføring på de internationale markeder og udkomme om nogle uger. Sagnlandet er derfor rigtig glade for, at Michael tænkte på Sagnlandet Lejre og Kongehallen som kulisse til det indhold, da det vil blive set internationalt.

Spillet udkommer den 10. november på forskellige spilkonsoler, og er det 22. i rækken af Assassin's Creed-serien, der har kørt siden 2007.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk