23. januar 2020
Den helt specielle gravsten betyder meget for familien, der gerne vil have den tilbage. Der er frit lejde til at aflerede gravstenen. Privatfoto
Den helt specielle gravsten betyder meget for familien, der gerne vil have den tilbage. Der er frit lejde til at aflerede gravstenen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Vi har det rigtig skidt«: Lille søns gravsten stadig forsvundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Vi har det rigtig skidt«: Lille søns gravsten stadig forsvundet
Lejre - 05. september 2019 kl. 11:56
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mor, der mistede sin blot otte måneder gamle søn, er igen ramt af sorg. Nu er den lille drengs gravsten nemlig blevet stjålet fra gravstedet.

arrow Læs også: Stjålet gravsten nu tilbage

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Den specielle gravsten er blevet stjålet fra et gravsted i Kirke Saaby tirsdag. Men torsdag morgen er stenen endnu ikke kommet tilbage, hvilket familien er frygtelig kede af.

- Vi har det rigtig skidt. Vi havde håbet på, at vi med vores appel ud, ville have fået den eller dem, der har stenen, til at lægge den tilbage. Jeg håber, at man, hvis man ved noget, har forstået, hvor stor symbolsk værdi den sten har for os. Det er ikke bare en sten, der er malet på. Stenen symboliserer Tobias, fortæller Pernille til DAGBLADET Roskilde.

Gravstenen er helt unikt og har tydeligt stor betydning for familien. Gravstenen er designet og udført specielt til Tobias - med teksten »Lillebror« på, da Tobias har en tvillingebror og en storesøster på seks år.

Den lille Tobias gik bort for et år siden, da han blot var otte måneder gammel. Han blev ramt af den forfærdelige sygdom meningitis.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Hjerteskærende bøn: Hvem har taget min lille søns gravsten?
04. september 2019 kl. 17:57 Opdateret: kl. 19:28

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk