19. maj 2019
Godtfred Vestergaard ses her ved 50-års jubilæet for Vestergaard Company, der startede med at lave elevatorer og i dag er producent af afiser-maskiner til fly. Foto: Bjørn Armbjørn
Godtfred Vestergaard ses her ved 50-års jubilæet for Vestergaard Company, der startede med at lave elevatorer og i dag er producent af afiser-maskiner til fly. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestergaard Companys stifter er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestergaard Companys stifter er død
Lejre - 08. november 2018 kl. 15:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godtfred Vestergaard, stifter af Vestergaard Company, er sovet stille ind, omgivet af familien, 89 år gammel.

I 1962 grundlagde han Ingeniørfirma G. Vestergaard, der i forbindelse med firmaets 50-års jubilæum i 2012 blev omdøbt til det nuværende Vestergaard Company.

Godtfred Vestergaard var iværksætter hele sit liv og lagde grunden til sin senere karriere allerede i 1936, hvor han, syv år gammel, byggede en mekanisk avanceret sæbekassebil.

Gennem hele sit liv og karriere var han kendt for at anerkende tekniske udfordringer og udtænke den helt rigtige kombination af teknik og talent til at udvikle innovative og holdbare løsninger. Han var dybt engageret i at motivere sit firma og medarbejdere til at udtænke og anvende de bedst mulige tekniske løsninger i udviklingen af firmaet og dets produkter.

Efter at have overdraget den daglige ledelse af Vestergaard Company til sin søn Stefan i 1996, var Godtfred Vestergaard fortsat involveret i Vestergaard Company, nu som bestyrelsesmedlem. Han forblev også aktiv i sin pensionisttilværelse med løbeture i lokalområdet og istandsættelse af gamle traktorer på sit værksted, som på fornemste vis fik genskabt deres tidligere glans.

Godtfred Vestergaard vil blive husket som en stor iværksætter, leder, kollega og inspirator og - ikke mindst - for sin tørre humor. Han efterlader sig tre børn, ti børnebørn og otte oldebørn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk