22. oktober 2018
Venstres borgmesterkandidat, Line Holm Jacobsen tidligt på aftenen i går. Der var stadig humør og håb på det tidspunkt, senere blev hun og partiet ramt af stor skuffelse. Foto: Hans Jørgen Johansen
Venstres borgmesterkandidat, Line Holm Jacobsen tidligt på aftenen i går. Der var stadig humør og håb på det tidspunkt, senere blev hun og partiet ramt af stor skuffelse. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre: Vi blev lagt på is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre: Vi blev lagt på is
Lejre - 22. november 2017 kl. 12:01
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en både træt og skuffet Line Holm Jacobsen, der sent tirsdag aften måtte se Venstres drøm om at generobre borgmesterposten i Lejre fordufte, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

arrow Læs også: Venstre: Vi blev lagt på is

Og selv om hun godt kunne smile, kunne man også ane en vrede over, at Venstre - trods det, at partiet blev det største i Lejre med otte mandater og en stemmeprocent på 25,4 - måtte finde sig i at blive udgrænset, da der skulle forhandles om nyt flertal sent på aftenen.

- Vi har gjort, hvad vi kunne, lige til målstregen, og vi var tæt på at kunne samle en blå blok. Jeg er skuffet over, at borgmesteren blot er kørt videre. Hvis han havde rakt hånden ud og virkelig ment det, han sagde om et skabe et bredt samarbejde henover midten i kommunalbestyrelsen, så ville det have klædt ham at tilbyde os en udvalgsformandspost, ligesom vi havde i forrige periode, siger Line Holm Jacobsen til Dagbladet.

- Men vi har intet hørt. Da TV Lorry var færdig med at interviewe os, da mandatfordelingen var kendt, sagde Carsten Rasmussen, at han lige skulle samle rød gruppe, så ville han henvende sig. Men vi fik ingen melding. Det er et forkert signal at sende, når man siger, at man vil lave et bredt samarbejde hen over midten. At det flertal, der er dannet, skulle være bredt, er ikke den oplevelse vi har, siger Line Holm Jacobsen og tilføjer:

- Dansk Folkeparti har heller ikke fået nogen henvendelse. Vi blev lagt på is.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag om kommunalvalget i Lejre.

arrow De blev heller ikke valgt ind i Lejre
22. november 2017 kl. 09:29 Opdateret: kl. 09:30
arrow Levende landsbyer lever videre
22. november 2017 kl. 09:23 Opdateret: kl. 09:23
arrow Carsten Rasmussen fortsætter ved roret
22. november 2017 kl. 08:23 Opdateret: kl. 08:23

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk