24. oktober 2021
Blandt Christian Planks mange gøremål har været formandsposten i SF Lejre, som han har bestridt i mere end 10 år. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Blandt Christian Planks mange gøremål har været formandsposten i SF Lejre, som han har bestridt i mere end 10 år. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vagtskifte hos SF: Ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vagtskifte hos SF: Ny formand
Lejre - 17. marts 2018 kl. 09:19
Af Agnete Vistar

Efter mere end 10 år som formand for SF Lejres vælgerforening er Christian Plank stoppet. Ny formand er Susanne Borup, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Christian Plank fortsætter med at sidde i SF's bestyrelse og varetager desuden sit formandskab i Job og Arbejdsmarkedsudvalget i kommunalbestyrelsen. Når han nu er stoppet, skyldes det simpelthen manglende tid. Og han har nogen tid ikke lagt skjul på, at han ville drosle ned. Både at være formand for partiet og for et fagudvalg, samt have et fuldtids arbejde og en familie, er en meget stor opgave.

- Jeg havde jo egentlig besluttet ikke at stille op til kommunalvalget, men gjorde det alligevel og blev valgt. Jeg er formand for et udvalg, og det betød, at der var noget andet, jeg måtte lade være med. Jeg sidder fortsat i SF's bestyrelse og tager nogle ad-hoc opgaver. Der er mange ting, der ligger på formanden, forklarer Christian Plank.

Den nye formand, Susanne Borup, har blandt andet siddet i 10 år i Albertslunds kommunalbestyrelse. Hun vil satse på mere intensiv medlemspleje i SF's vælgerforening, der har 88 medlemmer.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk