19. november 2019
Line Holm Jacobsen (V): Vi kan drive et eget beredskab i Lejre Kommune meget billigere end hvis vi forbliver i Vestsjællands Beredskab. Privatfoto
Line Holm Jacobsen (V): Vi kan drive et eget beredskab i Lejre Kommune meget billigere end hvis vi forbliver i Vestsjællands Beredskab. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V om beredskab: Bedre at træde ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V om beredskab: Bedre at træde ud
Lejre - 19. juni 2019 kl. 12:19
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi kan drive et eget beredskab i Lejre for 2 mio. kroner mindre årligt end i Vestsjællands Brandvæsen.

Det siger Line Holm Jacobsen (V), medlem af økonomudvalget (V) og forfatter af en diger analyse af, hvad det vil koste Lejre at træde ud af Vestsjællands Brandvæsen og genetablere Lejres eget brandvæsen. Onsdag skal økonomiudvalget se på hendes analyse af, hvad det vil koste at træde ud af VSBV, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Line Holm Jacobsen har brugt det meste af påsken på at lave analysen på baggrund af hendes erfaring fra over fem år som medlem af Beredskabskommissionen. Og pointen er, at Lejre vil spare ca. 2 mio. kroner årligt ved generobre sit eget beredskab.

Kommunen har fået tilbud fra tre firmaer på opgaven om at lave en analyse af, hvad det vil koste at træde ud og genetablere eget brandvæsen i Lejre. Tilbuddene ligger på mellem 300.000 og op mod 600.000 kroner, og de penge kunne man spare, siger Line Holm Jacobsen. Man kan bruge hendes egen, gennemarbejdede analyse og i stedet bruge pengene på at ansætte en egen beredskabschef, der kan forberede genetableringen af Lejres eget beredskab.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk