13. december 2017
Venstre vil nu arbejde for, at alle - også kredsen bag projektet Allerslev Friskole - skal kunne byde ind på bygningerne på Lejrevej 15A-G. Foto: Agnete Vistar
Venstre vil nu arbejde for, at alle - også kredsen bag projektet Allerslev Friskole - skal kunne byde ind på bygningerne på Lejrevej 15A-G. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V: Alle skal kunne byde på Lejrevej 15

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V: Alle skal kunne byde på Lejrevej 15
Lejre - 08. august 2017 kl. 12:34
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Åbenbart står det ikke klart, hvorfor klausulen om, at projektet på Lejrevej 15 kun kan udvikles til boligformål, er indarbejdet i udbudsmaterialet vedrørende Allerslev Gl. Skole på Lejrevej 15A-G, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Ifølge klausulen kan købere kun byde, hvis projektet omfatter boligbyggeri. Tidligere salg af kommunale ejendomme har ikke indeholdt denne klausul. Og det oplyser Venstre nu i en pressemeddelelse, at partiet vil ændre.

- Vi har bedt borgmesteren om en fornyet drøftelse af udbudsgrundlaget på det næste økonomiudvalgsmøde den 22. august, hvor vi udover at få en forklaring på, hvorfor der er indføjet denne klausul, også vil foreslå, at vi sletter klausulen i udbudsmaterialet, udtaler de to Venstre-medlemmer af økonomiudvalget, Line Holm Jacobsen og Carsten Helles Rasmussen.

- Vi er udmærket klar over, at udbudsmaterialet vedrørende Gl. Allerslev skole var på dagsordenen til økonomiudvalgets møde i juni 2017. Men klausulen om, at det kun er købere, der har projekter til boligbyggeri, fremgik overhovedet ikke af indstillingspunkterne, men blev først nævnt et godt stykke inde i sagsfremstillingen med en ordlyd, der er åben for fortolkning, siger Line Holm Jacobsen.

- Vi mener ikke, at vi på forhånd skal afskære nogle fra at byde på vores kommunale ejendomme. Ligesom vi heller ikke har gjort i de andre tilfælde, udtaler Line Holm Jacobsen og Carsten Helles Rasmussen.

Se også DAGBLADET Roskilde tirsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk