6. april 2020
Lejre-bandet The Rolling Scones fra Lejre Musikskole på scenen i Humble, hvor de spillede og sang sig til en 1. plads. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Lejre-bandet The Rolling Scones fra Lejre Musikskole på scenen i Humble, hvor de spillede og sang sig til en 1. plads. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt band har vundet stor konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt band har vundet stor konkurrence
Lejre - 13. januar 2020 kl. 09:06
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre-bandet The Rolling Scones har vundet en stor bandkonkurrence på Musikefterskolen i Humble og skal nu optræde foran 7-800 tilskuere. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Det blev en stor dag for gruppen af unge Lejre-musikere fra Lejre Musikskole, da de vandt Musikefterskolernes bandkonkurrence på Musikefterskolen i Humble på Langeland.

The Rolling Scones var udtaget til at deltage som finalister, så det er en gruppe dygtige unge elever. Bandet optrådte med to af deres egne sange, som de leverede med fed live-energi for et meget levende publikum.

The Rolling Scones består af: Silje-Olivia Schmidt Holmbjerg/sang, Laurits Gustav Hansen/bas, Niels Skodshøj Kirknæs/guitar, Valdemar Sjølund/guitar, Zakarias Holmegaard/guitar og Anders Kastberg/trommer.

The Rolling Scones deltog sammen med deres lærer Thomas Borchersen og Silje-Olivias far Kenneth Schmidt Holmbjerg, som stod for kørsel og alt det praktiske.

Som præmie bliver The Rolling Scones inviteret med på scenen til Musikefterskolens koncert i Store VEGA den 26. januar kl. 1330 - 17.00, hvor de kommer til at optræde foran 700-800 begejstrede tilskuere sammen med efterskolens egne bands.

- I øvrigt var det et superfedt arrangement på Musikefterskolen i Humble, fortæller den stolte musiklærer, Thomas Borchersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk