15. maj 2021
Én af de stjålne crossmaskiner. Privatfoto
Én af de stjålne crossmaskiner. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung mand anholdt i sag om tyveri af crossmaskiner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung mand anholdt i sag om tyveri af crossmaskiner
Lejre - 12. april 2021 kl. 10:29
Af Agnete Vistar

Mandag formiddag fremstilles en 17-årig ung mand fra Ishøj i grundlovsforhør i Retten i Roskilde. Han begæres varetægtsfængslet i sagen om tyveri af otte crossmaskiner fra ungdomsskolen på Bogøvej i Kirke Såby, natten til tirsdag den 6. april.

Den 17-årige blev anholdt søndag formiddag i sit hjem, da han er mistænkt for at være den ene gerningsmand ved indbruddet i ungdomsskolen. De stjålne crossmaskiner har en værdi af 250.000 kroner.

Sagen er fortsat under efterforskning, da der formodes at være flere gerningsmænd på fri fod. Anklageren begærer dørlukning ved grundlovsforhøret, så politiet ikke kan oplyse yderligere om efterforskningen på nuværende tidspunkt.

Dog kan det oplyses, at politiet fortsat søger flere crossmaskiner, som blev stjålet ved indbruddet, og der er en formodning om, at de opbevares i Greve eller Ishøj området.

Politiet vil meget gerne finde disse køretøjer, som skal returneres til ungdomsskolen, som savner dem. Derudover kan kørsel med de hurtige crossmaskiner skabe både farlige og utrygge situationer, hvis de kører rundt på offentlig vej.

Borgere, som bemærker crossmaskiner beregnet til banekørsel enten køre eller blive opbevaret i skure, udhuse eller garager i Greve, Ishøj eller andre steder, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk