19. maj 2019
Et glimt fra nytårsparolen i Kirke Hyllinge i 2017 efter Lejres indlemmelse i Vestsjællands Brandvæsen. Lejres udgifter er blot steget og steget siden. Arkivfoto: Mie Neel
Et glimt fra nytårsparolen i Kirke Hyllinge i 2017 efter Lejres indlemmelse i Vestsjællands Brandvæsen. Lejres udgifter er blot steget og steget siden. Arkivfoto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Underskud hos brandvæsen er på 6,4 mio. kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underskud hos brandvæsen er på 6,4 mio. kroner
Lejre - 14. december 2018 kl. 09:12
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerens tørke og færre asylcentre er blandt forklaringerne på, at Vestsjællands Brandvæsen har million-underskud, skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Der er slået et stort hul i økonomien i Vestsjællands Brandvæsen i løbet af 2018. En budgetopfølgning pr. 31. oktober viser en forventet budgetoverskridelse på ikke mindre end 6,4 millioner kroner for hele året. Det svarer til cirka 14 procent af det fælleskommunale beredskabs samlede budget på lige godt 45 millioner kroner.

Det forventede driftsunderskud på 6,4 millioner kroner skyldes, at Vestsjællands Brandvæsen har haft både større udgifter og lavere indtægter end forudset, da man lagde budget for 2018.

De udeblevne indtægter skyldes især, at brandvæsenet har været hyret til væsentligt færre brandvagter i Kalundborg end de foregående år. Brandvæsnet har også haft en markant nedgang i antallet af såkaldte blinde alarmer på asylcentre, og brandvæsenet har kørt væsentligt flere ture end sidste år, hvilket har givet en merudgift.

Se også DAGBLADET Roskilde fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk