17. januar 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Underbukserne var fyldt med hash-klumper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underbukserne var fyldt med hash-klumper
Lejre - 07. august 2017 kl. 11:41
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ikke blot var bilisten påvirket af narko, efter politiets skøn - han og en kammerat havde også mange klumper hash med sig i bilen. Og kammeraten gemte dem et ret intimt sted.

Bilisten er en 22-årig mand fra Holbæk, der lørdag aften rutinemæssigt blev stoppet af politiet på Elverdamsvej med henblik på kontrol af føreren og køretøjet. Det førte til en anholdelse og sigtelse for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i bilen.

Manden havde en mindre klump hash i bilen, og passageren - en 19-årig mand fra Skibby - viste sig at have poser med ca. ni et halvt gram hash i en bukselomme. Passageren blev derfor også anholdt og sigtet for besiddelse af hashen.

Politiet gik i gang med at undersøge hans tøj og fandt i hans underbukser yderligere 11 klumper hash med en vægt på knap 23 gram. Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet dog ikke yderligere stoffer.

Begge de to unge mænd blev løsladt efter afhøring - og aflevering af en blodprøve for førerens vedkommende. Begge vil høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk