20. juni 2021
Arkivfoto: Agnete Vistar
Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udøverne skal hjælpe med at formulere ny idrætspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udøverne skal hjælpe med at formulere ny idrætspolitik
Lejre - 18. maj 2021 kl. 09:48
Af Agnete Vistar

Idræt og bevægelse er en af grundpillerne i at sikre sundhed og det gode liv. Det mener kommunalbestyrelsen i Lejre, som nu beder borgerne om hjælp til at formulere en ny idrætspolitik, der kan favne bredt og danne grundlag for, at flere får pulsen op.

- Idrættens fællesskaber er omdrejningspunktet i kommunens 49 landsbyer. Især afsavnet under den seneste coronanedlukning har understreget, hvor meget det fællesskab betyder for os - både børn og voksne. Det fællesskab vil vi i kommunalbestyrelsen rigtig gerne bakke op om at styrke, siger Claus Jørgensen (SF), formand for kultur- og fritidsudvalget, i en pressemeddelelse.

Den kommende idrætspolitik skal fungere som en fælles fortælling om idrættens rolle og derved skabe de bedste vilkår for at dyrke breddeidræt og motion i kommunen.

Derfor beder politikerne nu borgerne om deres ideer og input til politikken. Konkret ved at afholde et stormøde den 27. maj klokken 17-20, hvor alle kan komme med forslag og deltag i debatten. Tilmelding via kommunens hjemmeside.

Man kan også komme med sit bidrag på lejre.dk/idrætspolitik; så kommer disse overvejelser også med i arbejdet med at forme Lejre Kommunes idrætspolitik.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk