26. maj 2020
Tusindvis af mennesker lagde vejen forbi Lejre Høstfestival. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Tusindvis af mennesker lagde vejen forbi Lejre Høstfestival. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tusindvis væltede ind til Høstfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tusindvis væltede ind til Høstfestival
Lejre - 15. september 2019 kl. 08:27
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fuld gang i Lejre Høstfestival, hvor tusindvis af mennesker lagde vejen forbi til de mange boder, debatter og arrangementer.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Grøntsager i lange baner, hudplejeprodukter, delikatesser af enhver art. Det var bare nogle af de boder, som tusindvis af besøgende kunne opleve ved Lejre Høstfestival ved Domus Felix i Lejre. Hyggen var i højsædet, og der var masser af mennesker, hvorend øjet kiggede hen lørdag.

En dag med fantastiske madvarer og dygtige kunsthåndværkere, suppleret med eminent underholdning med børneteater og musik.

- Jeg har 40-års fødselsdag i dag, så jeg inviterede de gæster, der havde lyst til at komme med her til Lejre Høstfestival først. Jeg har været her før, og det er simpelthen så fantastisk. Ja, det er bare dejligt at være her, siger Martin Marschner, der for tre år siden flyttede til Lejre.

Blandt de mange boder på Lejre Høstfestival fik en helt særlig bod masser af opmærksomhed. Der var nemlig farverigt legetøj, lavet på rester af gummitræer fra Sri Lanka, og metalfigurer, der var lavet af olietønder og skrotbiler fra Zimbabwe.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk