18. juli 2019
Ryegaard gods har skabt et super koncept med turen i hestevognen ud i skoven, hvor man fælder sit eget juletræ - kombineret med julemarked, mad og drikke. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Ryegaard gods har skabt et super koncept med turen i hestevognen ud i skoven, hvor man fælder sit eget juletræ - kombineret med julemarked, mad og drikke. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tusinder strømmer til hestevognskørsel og juletræer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tusinder strømmer til hestevognskørsel og juletræer
Lejre - 17. december 2018 kl. 10:06
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Sidste år havde vi ca. 15.000 gæster. Og i år tror jeg, der bliver flere.

Greve Johan Scheel havde et godt overblik over antallet af gæster lørdag og søndag, hvor han stod ude på parkeringspladsen nord for Ryegaard gods og dirigerede biler på plads. De kom alle vegne fra; hele Sjælland og Københavnsområdet.

Rigtigt mange vender tilbage år efter år til juleweekenderne på Ryegaard. Her kan man tilbyde noget særligt med hestevognskørsel ud i skoven, hvor man fælder sit eget juletræ, ponyridning for de mindre børn, Pumpehuset med salg af mad og æbleskiver, samt Kørestalden med boder fyldt med kunsthåndværk.

Dagbladet Roskilde mødte en familie, som havde 25 års jubilæum som gæster på Ryegaards julemarked. De var i strålende humør, ikke mindst Jeppe Schøndorff, der første gang var med som en lille toårs knægt.

Familien, som besøgte Ryegaard i weekenden, tæller Jeppes faster Lisbeth Schøndorff, hendes far Ole Schøndorff og hendes to døtre Ida Kolbe og Katrine Schøndorff Kolbe. Familien kommer fra Vipperød, og en jul uden først at have været på Ryegaard er noget nær utænkelig.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk