27. januar 2021
Anne Spangsberg fra Hvalsø-Særløse sogne bliver én af de tre præster, der laver 24 podcasts over et enkelt ord til hver podcat. Arkivfoto: Agnete Vistar
Anne Spangsberg fra Hvalsø-Særløse sogne bliver én af de tre præster, der laver 24 podcasts over et enkelt ord til hver podcat. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre præster laver unik julekalender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre præster laver unik julekalender
Lejre - 28. november 2020 kl. 06:52
Af Agnete Vistar

Tre Lejre-præster går sammen om at lave podcasts fra den 1. december, idet de fra en julestrømpe trækker et tilfældigt ord ud af de mange hundrede, som folk har meldt ind med.

Den 1. december kan man høre første afsnit af Den Pastorale Julekalender på Kirke Såby/Kisserup og Hvalsø/Særløse hjemmesider. De 24 podcasts bliver også tilgængelige på kirkernes Facebook-sider.

Det er præsterne Anne Spangsberg, Søren E. Jensen og Poul Joachim Stender, der er gået sammen om denne julekalender. Og der er et nyt afsnit hver dag i 24 dage.

På Facebook blev der efterlyst emner til podcasten. Kun ét ord måtte bruges. Og Poul Joachim Stender modtog i alt 415 ord.

Der bliver dog ikke tale om at udvælge ord. For hver dag i julemåneden snakker præsterne om det tilfældige ord, som trækkes op af en julestrømpe.

De tre samtaler herefter henover et bord om ordet - der er alt fra sex til mad, til krænkelser, til Jesus. Men præsterne sørger for at holde julepodcasten tæt på julen og budskabet om Jesus' fødsel.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk