17. januar 2021
Organist Camilla Donovan spiller blandt andet Bach, Mendelssohn og Schumann under de tre mandagskoncerter i Osted Kirke. Privatfoto
Organist Camilla Donovan spiller blandt andet Bach, Mendelssohn og Schumann under de tre mandagskoncerter i Osted Kirke. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre orgelkoncerter med Camilla Donovan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre orgelkoncerter med Camilla Donovan
Lejre - 04. august 2020 kl. 19:11
Af Agnete Vistar

Man kan glæde sig til tre coronakoncerter i Osted Kirke med Camilla Donovan som organist, og de finder sted mandagene den 10., 17. og 24. august, klokken 10.30 alle tre dage i Osted Kirke.

På grund af coronakrisen blev kirkerne lukket den 11. marts, men er nu genåbnede, dog stadig med restriktioner for brugen af dem.

Mens kirkerne for menigheden har været lukket, har organisten, Camilla Britt Donovan, øvet og øvet, og det kommer der nu de tre fine formiddagskoncerter ud af.

De første tre blev afholdt i Allerslev Kirke i juni. Der blev taget godt imod dem, og nu kommer de sidste tre i Osted Kirke. Det er koncerter af en halv times varighed, og på programmet er fantasier af Bach, præludier og fugaer af Mendelssohn, kanoner af Pachelbel og Schumann, »ugens kendte« og meget mere.

Der er gratis adgang, og alle er velkomne.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk