19. juli 2019
Første fællesspisning med politikerne bliver i Karleby Forsamlingshus. Billedet stammer fra et tidligere borgermøde med fællesspisning i forsamlingshuset. Arkivfoto: Mik
Første fællesspisning med politikerne bliver i Karleby Forsamlingshus. Billedet stammer fra et tidligere borgermøde med fællesspisning i forsamlingshuset. Arkivfoto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre middage med politikerne på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre middage med politikerne på vej
Opdateret 15. februar 2019 kl. 11:19
Lejre - 15. februar 2019 kl. 08:43
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejres politikere inviterer nu alle i kommunen til tre uformelle middage uden dagsorden. Og første middag bliver i Karleby Forsamlingshus, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

- Man taler så godt sammen over et måltid. Derfor arrangerer kommunalbestyrelsen i år tre fællesspisninger. Vi vil gerne gøre afstanden mellem borgere og politikere endnu mindre, fortæller Lejre Kommunes borgmester, Carsten Rasmussen (S).

Den første af fællesspisningerne finder sted den 12. marts i Karleby Forsamlingshus. Her er plads til godt 100 spisende gæster, og politikerne håber, at mange vil tage imod invitationen. Alle er velkomne, uanset hvor i kommunen de bor.

De næste to middagsaftener holdes i Kirke Såby og Lejre by. Fællesspisningerne blev vedtaget i kommunalbestyrelsen i november sidste år. Ideen kommer fra De Konservative, der stod bag et borgermøde med fællesspisning, og det blev udgangspunktet for, at en del gruppeformænd fik snakket sammen om, at det ville være en god ide at møde borgerne over spisning, og uden en dagsorden.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk