30. maj 2020
Arkivfoto: Thomas Olsen
Arkivfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre mellemøstlige typer bestjal ældre kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre mellemøstlige typer bestjal ældre kvinde
Lejre - 16. oktober 2019 kl. 08:48
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et tyveri fra en ældre kvinde tirsdag i Netto i Hvalsø blev observeret. Den 75-årige kvinde fra Hvalsø fik lidt over kl. 11 stjålet sin pung op ad lommen i hendes jakke, idet tre mellemøstlige typer zoomede ind på hende i brødafdelingen. Det skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

De tre indtil videre ukendte gerningsmænd var to kvinder og en mand, som ankom samtidig til butikken. Den ene af kvinderne afledte den ældre dame, mens den anden nappede pungen fra hendes lomme.

Her er signalementerne på de tre personer:

A: Kvinde af mellemøstligt udseende med brun hudfarve og mellemlangt sort hår, 30-35 år, 165-170 cm, almindelig kropsbygning. Hun havde en mørk dynejakke på og mørke bukser med hvid stribe på siden, lyse træningssko, og hun medbragte en taske.

B: Kvinde af mellemøstligt udseende, 30-35 år, 165-170 cm, med kraftig kropsbygning, brun hudfarve, mellemlangt sort hår. Hun havde en blå cardigan på og blå cowboybukser, samt mørke sko med hvid sål, og hun havde også en taske.

C: Mand med sort kort hår med kindskæg, 30-40 år, 175-180 cm. Han havde lys lynlåstrøje på og mørke bukser samt mørke træningssko.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk