1. oktober 2020
Michael Brinch, formand for ildsjæle-foreningen Touren i Lejre, er ligesom reste f foreningen - og mange andre - lettet over, at Topur?en trods alt ikke er helt aflyst i Danmark, og dermed Lejre. Privatfoto
Michael Brinch, formand for ildsjæle-foreningen Touren i Lejre, er ligesom reste f foreningen - og mange andre - lettet over, at Topur?en trods alt ikke er helt aflyst i Danmark, og dermed Lejre. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tour trods alt reddet - men burde være holdt her i 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tour trods alt reddet - men burde være holdt her i 2021
Lejre - 04. august 2020 kl. 11:41
Af Agnete Vistar

Med udmeldingen i går om, at Tour de France trods alt kommer til Danmark i 2022, udskudt et år, er der mange, der drager et lettelsens suk i Lejre. Det skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

- Da det sidste uge fremgik af den internationale UCI løbskalender, at Tour'en var rykket en uge frem i 2021, var der klart frygt for, at løbet ville blive helt aflyst i Danmark, også på sigt. Der har været forhandlinger med en anden by om Tour-start der i 2022. Så vi er rigtigt glade for, at der stadig bliver gul fest, blot først om to år.

Det fortæller Michael Brinch, formand for ildsjæle-foreningen Touren i Lejre, der efter planen skal koordinere alle Tour-aktiviteterne i Lejre.

Selv om Michael Brinch er rigtigt glad for, at Tour'en trods alt kommer til Danmark og dermed Lejre i 2022, synes han også, at aflysningen i 2021 er en lidt sørgelig nyhed.

- Jeg synes som cykelinteresseret, at Tour de France skulle have fundet plads i Danmark næste år. Og jo, det er da muligt, at løbet ville kollidere med EM i fodbold, men på den anden side er det ikke nødvendigvis de samme mennesker, der er interesseret i cykling og fodbold. Men fra vores side tager vi da imod, at løbet skal holdes i Danmark - det er vigtigst for mig, fastslår Michael Brinch.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk