13. juli 2020
De fire borgmestre på Københavns Rådhus i går - tv. Thomas Adelskov (borgmester i Odsherred), Carsten Rasmussen (borgmester i Lejre), Christina Hansen (borgmester i Holbæk) og Martin Damm (borgmester i Kalundborg). Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

De fire borgmestre på Københavns Rådhus i går - tv. Thomas Adelskov (borgmester i Odsherred), Carsten Rasmussen (borgmester i Lejre), Christina Hansen (borgmester i Holbæk) og Martin Damm (borgmester i Kalundborg). Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tour de France i Lejre: Sandsynligheden rykker tæt på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tour de France i Lejre: Sandsynligheden rykker tæt på
Opdateret 05. april 2019 kl. 12:44
Lejre - 05. april 2019 kl. 10:16
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Sandsynligheden for, at Tour de France-ruten kommer til at gå gennem Lejre i 2021, er rykket nærmere.

arrow Læs også: Tour de France tættere på Nordvestsjælland

Det bekræfter borgmester Carsten Rasmussen (S) over for DAGBLADET Roskilde fredag, efter at han sammen med tre vestsjællandske borgmestre var på besøg torsdag aften på Københavns Rådhus, inviteret af Københavns overborgmester Frank Jensen og den sammenslutning af kommuner, der har arbejdet på at få Tour'en til Danmark.

Tour-ruten er ikke lagt endnu, men det står fast, at 2. etape starter i Roskilde. Desuden har det været fremme, at Tour Societetet er meget interesseret i, at Touren går gennem Nordvestsjælland.

- Vi skal byde positivt ind om, at vi gerne vil have Tour'en i vores kommune. Tour Societetet er ikke interesseret i at køre gennem en kommune, som ikke vil have dem, fastslår Carsten Rasmussen - der håber stærkt på, at det lykkes at få Tour'en gennem Lejre.

Flere milliarder tv-seere vil opleve Tour-feltet starte 2. etape inde i Roskilde, mens der panoreres over Roskilde Domkirke og Roskilde Festivalen. Herefter kører feltet formentlig ud gennem Lejre et eller andet sted, og alverdens seere vil få helikopter-billeder af Ledreborg Slot, Gl. Lejre - Danmarks vugge - og vikinge kongehallen i Sagnlandet, der vil stå færdigbygget til den tid.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

arrow Borgmestre vil have Tour de France til Vestsjælland
05. april 2019 kl. 11:11 Opdateret: kl. 11:11
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk