21. marts 2019
Der var højt humør ved gymnastikholdets salg af kaffe og croissanter på Hvalsø Station i morges imellem lidt før syv og lidt før otte. Foto: Rita Vestergård
gallery icon

Se billedserie

Der var højt humør ved gymnastikholdets salg af kaffe og croissanter på Hvalsø Station i morges imellem lidt før syv og lidt før otte. Foto: Rita Vestergård
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Togkaffe skal sikre sommertur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Togkaffe skal sikre sommertur
Lejre - 09. marts 2018 kl. 11:44
Af Rita Vestergård
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Varm kaffe på en kold Hvalsø Station hitter hos pendlere, som ved køb støtter unge gymnasters tur til gymnastikfestival i Italien til sommer.

Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

- Det er skønt med kaffen, og så støtter man et godt formål, siger Emma Hicks på vej til toget fredag morgen, hvor kaffefolket er her lidt i syv til kvart i otte til lidt ind i maj i hvert fald.

De unge er fra Hvalsø Gymnastikforenings ungdomshold på 80, hvoraf de 62 deltager til en pris på 340.000 kroner, så der skal sælges meget kaffe oveni de unges salg af lotteri, småkager, æbleskiver, vinduespudsning og sponsorater.

Gymnasterne kommer fra Hvalsø, Lejre, Kirke Saaby, Skibby, Store Merløse, Kirke Hyllinge, Tølløse og Roskilde. De viser et show på Festival del Sol i Italien, men også i Hvalsø, Ejby, Osted og Vigen.

Se også DAGBLADET fredag på papir eller e-avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk