10. april 2021
Politiet rykkede ud til et formodet knivstikkeri i Kirke Hyllinge, men det viste sig at være noget helt andet. Foto: Kenn Thomsen
Politiet rykkede ud til et formodet knivstikkeri i Kirke Hyllinge, men det viste sig at være noget helt andet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Telefonfis sendte politiet på jagt efter knivstikkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Telefonfis sendte politiet på jagt efter knivstikkeri
Lejre - 06. april 2021 kl. 11:44

Politiet tager det ganske alvorligt, når de modtager en anmeldelse om, at der er sket et knivstikkeri. Et telefonopkald til alarmcentralen fortalte om et knivstikkeri på en bestemt vej klokken 1.09 natten til søndag.

Anmelderen afbrød forbindelsen, så yderligere oplysninger om knivstikkeri kunne ikke fås.

Politiet eller redningspersonale reagerede hurtigt, og politiet rykkede ud med adskillige patruljer, ambulancepersonale og en nødbehandler ud til det oplyste gerningssted så hurtigt som muligt og med fuld udrykning.

Myndighederne kunne dog hverken finde tilskadekomne, anmelderen eller vidner på det oplyste gerningssted, hvorefter politiet begyndte at efterforske i sagen for at finde ud, hvorfra anmeldelsen kom.

Det lykkedes i den forbindelse at finde frem til en ungdomsfest i Kirke Hyllinge-området, hvor politiet fandt frem til ejeren af den telefon, hvorfra anmeldelsen om knivstikkeriet var indgivet. Ejeren af mobiltelefonen - en 17-årig ung mand - kendte ikke noget til opkaldet, idet han under festen havde lagt telefonen fra sig.

Politiet fandt efterfølgende frem til 16-årig ung mand fra Kalundborg, som erkendte at have misbrugt den 17-åriges telefon til det, som han opfattede som "telefonfis".

Politiet havde sammen med de øvrige myndigheder en anden opfattelse af opkaldet til alarmcentralen, så den 16-årige blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om ugrundet påkaldelse af hjælp og derved forårsaget udrykning af blandt andet politi- og ambulancepersonale.

Den 16-årige sigtede og hans værger kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sagen, som også de sociale myndigheder vil blive underrettet om.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk