15. december 2017
Deltag i Nationalpark Skjoldungernes Lands store fotokonkurrence. Her et foto af Ledreborg Allé, taget af Sjællandske Mediers fotograf Hans Jørgen Johansen
Deltag i Nationalpark Skjoldungernes Lands store fotokonkurrence. Her et foto af Ledreborg Allé, taget af Sjællandske Mediers fotograf Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag et foto af nationalparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag et foto af nationalparken
Lejre - 16. april 2017 kl. 11:58
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nationalpark Skjoldungernes Land har startet en fotokonkurrence her i foråret. Man kan være med i årets fotokonkurrence ved at tage et foto af det, man synes er karakteristisk for nationalparken, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Send det ind til nationalparkens sekretariat via Instagram, Facebook eller på en mail før den 10. maj i år - så kan man vinde en kurv fuld af sommeroplevelser i nationalparken for to personer, og få sit foto op som plakat, og en plads i nationalparkens vandreudstilling MinNPSkjold.

Sådan gør man: Tag et foto af nationalparken. Læg det på Instagram før den 10. maj 2017 og tilføj #MinNPSkjold2017. Man kan også sende sit foto på npskjold@danmarksnationalparker.dk eller på nationalparkens Facebookside.

I juni kåres to vindere: Bedste foto kåret af et professionelt dommerpanel; og Bedste foto kåret via peoples choice.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk