27. februar 2020
Michael Casse er netop blevet ansat som ny bredbåndskoordinator i Lejre Kommune. Privatfoto
Michael Casse er netop blevet ansat som ny bredbåndskoordinator i Lejre Kommune. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Styrker indsatsen for bedre internet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Styrker indsatsen for bedre internet
Lejre - 11. februar 2020 kl. 07:33
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hurtigt og stabilt internet er en vigtig del af vores hverdag. Derfor skal vi arbejde meget målrettet på at sikre optimal bredbåndsdækning i Lejre.

Sådan siger Michael Casse, der netop er blevet ansat af Lejre Kommune som projektleder for digital infrastruktur. Med ansættelsen styrker Lejre Kommune indsatsen for, at flere borgere og virksomheder kan få gode bredbåndsforbindelser.

- Jeg møder mange borgere og virksomheder, som fortæller, hvor vigtigt det er for dem at kunne komme på nettet med en ordentlig forbindelse. Flere og flere ting foregår jo digitalt, og vi må erkende, at den bedre dækning ikke kommer af sig selv. Derfor ruster vi op på området, siger borgmester Carsten Rasmussen (S).

Allerede nu er den nye projektleder interesseret i at komme i kontakt med lokale ildsjæle, der gerne vil bidrage til bedre internet i deres eget lokalområde.

Det kan være beboere i en landsby, et etableret villakvarter eller for eksempel fra nogle af de nye bebyggelsesområder, der skyder op rundt omkring.

- Erfaringerne viser, at engagerede borgere kan være afgørende, når teleselskaberne beslutter, hvor de vil rulle nye forbindelser ud, siger Michael Casse.

- Det er desværre ikke den enkelte kommune, der bestemmer, hvordan internetdækningen for dens borgere skal være. Men vi har mulighed for at gå i dialog med teleselskaberne for at påvirke dem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk