19. oktober 2018
Boligerne på Søtorvet er farvet udvendigt i fire forskellige nuancer af jordfarver. Til april næste år skal de efter planen stå klar til indflytning. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Boligerne på Søtorvet er farvet udvendigt i fire forskellige nuancer af jordfarver. Til april næste år skal de efter planen stå klar til indflytning. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort rykind til åbent hus på Søtorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort rykind til åbent hus på Søtorvet
Lejre - 27. november 2017 kl. 11:21
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

180 er allerede skrevet op til Søtorvets 47 kommende boliger midt i Hvalsø, og flere ville skrives op, da de havde set nogle af lejlighederne i lørdags under Domeas åbent hus arrangement, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

At dømme efter det mylder af mennesker, der valfartede til Domeas åbent hus arrangement i Søtorvs-byggeriet i lørdags, og gæsternes mange positive kommentarer, bliver der næppe mangel på beboere, når de 47 boliger står klar. Det sker den 1. april næste år.

Et par rækker af boligerne har nu fået deres karakteristiske farvesætning, med fire forskellige jordfarver - i orange, rødbrune, Skagengule og skifersorte nuancer. Det kommer til at minde rigtigt meget om det populære Torvebyen i Køge. Og den ene gæst efter den anden, som Dagbladet talte med, var begejstret for resultatet, både udvendigt og indvendigt.

Man kunne se to større lejligheder på 1. sal, hvor Domeas repræsentant, Karina Kongeskov Østergaard stod parat for at fortælle om priser og størrelser på de kommende lejligheder.

- Lige nu har vi 180 ansøgere på venteliste, og vi har også fået henvendelser i dag fra folk, som gerne vil skrives op. Det er især ældre, men også børnefamilier, som er interesserede i en lejlighed her. De fleste er fra nærmiljøet - Hvalsø, Kirke Hyllinge, Ejby, men der har også været en børnefamilie fra København, fortæller Karina Kongeskov Østergaard.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk