23. januar 2020
Filialleder Søren Clemmensen og ALPI?s adm. direktør Kjeld Tygesen glæder sig over mere plads og gode faciliteter i Øm. Privatfoto
Filialleder Søren Clemmensen og ALPI?s adm. direktør Kjeld Tygesen glæder sig over mere plads og gode faciliteter i Øm. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort firma på vej mod Øm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort firma på vej mod Øm
Lejre - 05. september 2019 kl. 15:22
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Speditionsfirmaet ALPI er i fuld gang med at flytte den sjællandske afdeling fra Greve til Øm i Lejre Kommune. Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

- Vi har de seneste år haft en stor vækst også på Sjælland, så det har længe stået klart for os, at vi skulle have mere plads. Der er ikke plads til at udvide vores nuværende afdeling i Greve, så vi har et stykke tid kigget efter en alternativ placering, siger den ene af ALPI's to administrerende direktører, Kjeld Tygesen.

Valget faldt på Øm, hvor ALPI er ved at flytte ind i den nye lokation, der består af 8.300 kvadratmeter lager- og logistikhaller, samt en administrationsbygning på 1.200 kvadratmeter, der står klar til indflytning i november 2019. I foråret 2020 vil yderligere 6000 kvadratmeter lager- og logistikhaller stå klar til brug.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk