23. juni 2021
Skal der ligge et områdearresthus i Lejre? Det er langt fra afgjort. Foreløbig har politikerne valgt at droppe et sted syd for Nye Glim. Arkivfoto: Anders Ole Olsen
Skal der ligge et områdearresthus i Lejre? Det er langt fra afgjort. Foreløbig har politikerne valgt at droppe et sted syd for Nye Glim. Arkivfoto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort arresthus skudt til hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort arresthus skudt til hjørne
Lejre - 06. maj 2021 kl. 11:47
Af Agnete Vistar

Politikerne i Lejre har droppet at anbefale placeringen af et stort område-arresthus på den store mark syd for Hovedvejen 15 mellem Nye Glim og jernbanen.

- Der har været bekymring over, om et arresthus - og det er i givet fald et meget stort byggeri - kunne komme i karambolage med en kommende motortrafikvej eller motorvej fra Roskilde til Ringsted. Uden at kende en eventuel linjeføring kunne det meget vel tænkes, at det lige præcis vil være der, at der kunne komme en kobling til Holbækmotorvejen, forklarer borgmster Carsten Rasmussen (S).

Justitsministeriet har anmodet Lejre og otte andre kommuner nær København om at udpege mulige placeringer for et nyt områdearresthus. Et andet sted i Lejre er ikke aktuelt - endnu.

- Det skal ligge hensigtsmæssigt geografisk; vi ved ikke, om det overhovedet er muligt at finde et sådant andet sted i Lejre Kommune. Forvaltningen er i gang med at kigge efter, og de giver en tilbagemelding, når eller hvis de finder et sted, siger Carsten Rasmussen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk