5. juli 2020
Igen i år er der høsletdag på Kildeengen i Bidstrupskovene, hvor man er velkommen til at komme og prøve kræfter med leen. Arkivfoto: Agnete Vistar
Igen i år er der høsletdag på Kildeengen i Bidstrupskovene, hvor man er velkommen til at komme og prøve kræfter med leen. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store høsletdag på Kildeengen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store høsletdag på Kildeengen
Opdateret 25. juni 2020 kl. 13:15
Lejre - 25. juni 2020 kl. 11:51
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 27. juni indbydes der til Store Høsletdag på Kildeengen i Bidstrupskovene. Det finder sted på Kildeengen ved Skovvej 52. Man følger skiltene fra P-pladsen i starten af skoven.

Arrangementet foregår fra klokken 10.00-18.00, og det afholdes af DN-Lejre og Kildeengens Høslætlaug i samarbejde med Naturstyrelsen, der blandt andet lægger arealer til, samt griller dyr fra skoven som afslutning på en god dag i det grønne.

Der vil i løbet af dagen blive serveret frokost, kaffe/the og mulighed for et stykke kage. Alle er velkomne og der vil være dygtige instruktører, der er klar til at hjælpe og vejlede. Alle kan derfor lære teknikken og prøve at slå med le.

Der vil også være både biologer, ornitologer og mange andre til stede, der kan dele ud af deres viden omkring naturen og svare på de spørgsmål, som der måtte være.

Tilmelding er nødvendig i forhold til bespisning. Man kan tilmelde sig til Erik Olsen på eriko1@live.dk. Alle retningslinjer i forbindelse med Covid-19 overholdes selvfølgelig.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk