15. december 2017
Her på pladsen skal der bygges en 600 kvadratmeter stor hal, hvor Lejre Kommunes materiel skal samles. Vej & Park chef Søren Poulsen viser frem - han og medarbejderne glæder sig til udvidelsen. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Her på pladsen skal der bygges en 600 kvadratmeter stor hal, hvor Lejre Kommunes materiel skal samles. Vej & Park chef Søren Poulsen viser frem - han og medarbejderne glæder sig til udvidelsen. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor operation at samle materielgårde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor operation at samle materielgårde
Lejre - 11. august 2017 kl. 10:29
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en stor operation at samle to store materielgårde i en kommune. Mange medarbejdere bringes sammen, logistik lægges om, og der bygges til og om.

Den operation er Vej & Park i fuldt sving med lige nu. Senere i år nedlægges materielgården i Lejre by, og alle - bortset fra 14 medarbejdere på materielgården ved KARA genbrugspladsen i Torkilstrup - samles på Horseager i Hvalsø.

- Planen er, at vi er samlet her, fra vintervagten starter i november, siger Søren Holst Poulsen, chef for Vej & Park i Lejre Kommune.

10 mand flytter til Hvalsø fra materielgården i Lejre; flere er allerede så småt begyndt at arbejde fra Horseager. I alt er der 45 ansatte i Vej & Park i kommunen.

Men det er ikke kun Vej & Park-medarbejdere, der samles i Hvalsø. Bygningerne her udgør allerede et stort driftscenter, med to teamledere fra teknisk service, samt to-tre mand fra Falck, og fire medarbejdere fra Samordnet Rengøring.

Med en halv plus en hel ny hal - der endnu ikke er bygget - og en tilbygning på tre ekstra pavilloner bliver materielgården i Hvalsø et stort driftscenter. Og det bliver godt, lover Vej & Park chef Søren Poulsen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk