16. januar 2018
Godt 130 Lejreborgere deltog i borgermødet om de velfærdsopgaver, som Kernevelfærdsudvalget mener bør fremmes. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Godt 130 Lejreborgere deltog i borgermødet om de velfærdsopgaver, som Kernevelfærdsudvalget mener bør fremmes. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor opbakning til kerneopgaverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor opbakning til kerneopgaverne
Lejre - 13. oktober 2017 kl. 10:22
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

130 borgere, politikere, erhvervsdrivende og ansatte var samlet til borgermøde i Karleby Forsamlingshus for at gå videre med samarbejdet om Lejre Kommunes kerneopgaver, skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

- Det er et vigtigt og nødvendigt arbejde, men også et meget ambitiøst arbejde, vi har kastet os ud i, sagde Gert Fabrin, der er næstformand i Kernevelfærdsudvalget.

Én af deltagerne var Michael Beck fra Hvalsø. Han har gennem mange år har været aktiv i det lokale foreningsliv, ikke mindst med Hvalsø Floorball.

- Jeg vil gerne arbejde for, at der bliver bedre forhold for os idrætsudøvere. Vi har så mange mennesker her i området, der engagerer sig. Enten som medlemmer i en forening eller som frivillige i en anden sammenhæng. Vi skylder dem at være ambitiøse og skabe nogle endnu bedre forhold, for eksempel i hallerne, siger Michael Beck.

Det er snart et år siden, politikerne nedsatte et projektudvalg, Kernevelfærdsudvalget, som består af repræsentanter for borgere, virksomheder, kommunalt ansatte, foreninger og politikere. I foråret og sommeren 2017 deltog mere end 300 lokale borgere i tre camps, hvor kerneopgaverne blev drøftet.

Se også DAGBLADET Roskilde fredag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk