26. september 2020
Martin Stokholm (S) får en plads i LAG-bestyrelsen og skal være med til at administrere puljen på 5,5 millioner kroner til land-projekter. Arkivfoto: Jens Wollesen
Martin Stokholm (S) får en plads i LAG-bestyrelsen og skal være med til at administrere puljen på 5,5 millioner kroner til land-projekter. Arkivfoto: Jens Wollesen
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stokholm udpeges til LAG-bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stokholm udpeges til LAG-bestyrelse
Lejre - 17. januar 2020 kl. 12:04
Af Agnete Vistar

Martin Stokholm (S) er på vej til at blive udpeget af erhvervs- og turismeudvalget i Lejre Kommune som repræsentant til LAG Midt-Nordvestsjællands bestyrelse. Udpegningen gælder for 2020 og 2021, skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Kommunalbestyrelsen giver endeligt grønt lys i slutningen af måneden. Han erstatter dermed Grethe Sabye (K), der siden 2014 har været udvalgets repræsentant. Grethe Saabye er gået på orlov i seks måneder.

LAG Midt-Nordvestsjælland er en forening, som er godkendt af Erhvervsstyrelsen til at uddele EU støttemidler til lokale projekter, der styrker udviklingen i landdistrikterne. LAG er derfor en eftertragtet forening at søge penge hos for landkommunerne.

Puljen, som den lokale LAG aktionsgruppes bestyrelse skal administrere, vil i 2020 udgøre ca. 5,5 millioner kroner. Muligheden for at uddele midler i denne periode slutter formelt med udgangen af 2020, men foreningen og bestyrelsen vil fortsat i årene efter have en rolle i at behandle anmodninger om projektændringer, følge afslutningen af igangsatte projekter og udbetaling af midlerne.

Se også DAGBLADET Roskilde fredag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk