22. april 2019
Hele det første hold er her sendt ud på vandet, og alle fandt meget hurtigt melodien. Det er ikke svært at udøve sporten stand up paddle. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Hele det første hold er her sendt ud på vandet, og alle fandt meget hurtigt melodien. Det er ikke svært at udøve sporten stand up paddle. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stand up paddle: Som at vandre på vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stand up paddle: Som at vandre på vandet
Lejre - 30. juli 2018 kl. 11:01
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

80-90 mennesker i alle aldre prøvede den nye superpopulære vandsports-aktivitet stand up paddle ved Herslev Strand søndag. Og det blev en kæmpe succes, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Der er næppe nogen vandsportsgren, eller sportslig aktivitet i det hele taget, der breder sig så eksplosivt overalt på kloden som netop stand up paddle.

Det var nemt at se på Herslev Strand, hvorfor denne vandaktivitet er blevet så populær. Den nystiftede forening, Lejre VandSport havde deres andet arrangement her, hvor man kunne komme og prøve stand up paddle - til dagligt bare kaldet SUP.

Og alle, fra de yngste børn til ældre mennesker, lærte meget hurtigt, hvordan man rejser sig på boardet og padler af sted i sit eget tempo. Det er nærmest som at vandre på vandet.

Endnu flere end sidste gang - 80-90 mennesker - kom til stranden for at prøve den nye vandsport. De ventede lidt, mens en række boards blev pumpet op med luft. Instruktionen var kort, og så var det ellers ud på vandet, der i øvrigt var lunt. Vejret var perfekt, idet en sval nordvest-vind langsomt hjalp med til at få folk ind til stranden igen. Ikke at de behøvede hjælp - alle så ud til at lykkes med at padle som de ville, uden problemer.

Michael Lindberg, en erfaren surfer, er manden, som har taget det oprindelige initiativ til at stifte foreningen Lejre VandSport. Han bor selv i Lejre og er samtidigt projektchef i Dansk Surf & Rafting Forbund, der hører under Danmarks Idrætsforbund.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk