22. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet får besøg af direktør for Kræftens Bekæmpelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet får besøg af direktør for Kræftens Bekæmpelse
Lejre - 15. maj 2021 kl. 19:19
Af Agnete Vistar

Når Stafet for Livet i Lejre løber af stablen den 12.-13. juni, arrangerer de i den forbindelse et mærkesagsmøde på Trekanten i Kr. Hyllinge. Det sker den 12. juni klokken 14.00.

- Vi er særlig stolte af at mærke opbakningen fra både lokale politikere, men også opbakningen internt fra Kræftens Bekæmpelse. Det giver ekstra energi og lyst til at gøre mere for at kæmpe for bedre overlevelse bland kræftramte og bedre støtte til deres familier, siger Birgitte Schytte fra styregruppen i stafetten.

Stafet For Livet i Lejre får fysisk besøg på Trekanten i Kirke Hyllinge af Jesper Fisker, Direktør i Kræftens Bekæmpelse. Han holder en tale til Stafetten klokken 14.00 om de nationale dagsordener for Kræftens Bekæmpelse og hvad SFL bidrager med, samt betydningen af frivillig arbejde.

Derefter afholdes et mærkesagsmøde, hvor Lejre Kommune er repræsenteret af tre relevante fagudvalgs formænd. Deltagerne vil være:

Christian Plank (SF), Udvalget for job og Arbejdsmarked

Mikael Ralf Larsen (SF), Udvalget for Social, Sundhed og Ældre

Thomas Bisgaard (R), Udvalget for Børn og Ungdom

Jesper Fisker, Direktør for Kræftens Bekæmpelse

Lotte Mikkelsen, Formand for Kræftens Bekæmpelse i Lejre.

Moderator bliver Birgitte Schytte, VicePresident for Stafet For Livet i Danmark samt bestyrelsesmedlem i SFL Lejre.

Det er muligt at komme forbi og overvære Mærkesagsmødet fysisk, men det vil også blive sendt direkte på Facebooksiden for Stafet for Livet Lejre.

Mødet vil sætte fokus på alt det, som Lejre Kommune allerede gør, hvordan de er indgået partnerskab om RøgFri Fremtid, Resultater af HPV vaccinen og betydningen for etablering af Sorggrupper for børn i Lejre.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk