14. april 2021
Den gik ikke - politiet fik i Køge fat i spritbilist, der efter alt at dømme forinden havde kørt op i en bil i Osted.
Den gik ikke - politiet fik i Køge fat i spritbilist, der efter alt at dømme forinden havde kørt op i en bil i Osted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spritbilist bankede op bag i bil og stak af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spritbilist bankede op bag i bil og stak af
Lejre - 05. marts 2021 kl. 11:36
Af Agnete Vistar

Torsdag aften ved 23.25-tiden ringede en 48-årig kvinde fra Næstved: Hun var kort forinden blevet påkørt bagfra af en stationcar, da hun holdt for rødt lys i krydset på Hovedvejen mod syd ved Byvejen i Osted.

Bilisten i stationcar'en standsede ikke op efter uheldet, men fortsatte bare videre sydpå i retning mod Ringsted. Politi og ambulance kørte til Osted, hvor den 48-årige kvinde blev tilset. Hun var dog ikke kommet noget alvorligt til. Politiet optog rapport om uheldet - kvindens bil fik skader bag på.

Men 20 minutter senere blev en patrulje i Køge opmærksom på en varebil, som kørte ad Vordingborgvej i Køge, og som passede godt på signalementet. Da føreren så politiet, gassede han op. Patruljen fik dog standset bilen på Langelandsvej i Køge.

Bag rattet sad en 35-årig mand fra Fakse, som var påvirket af spiritus, og hans førerret var inddraget på grund af en tidligere sag om spirituskørsel. Varebilen havde skader på fronten, der svarede til de skader, som opstod ved uheldet i Osted.

Den 35-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han erkendte at have kørt i Osted, men nægtede at have været impliceret i uheldet. Patruljen sigtede ham for at flygte fra et færdselsuheld.

Efter at have afleveret en blodprøve blev den 35-årige løsladt. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen. Bilens ejer blev sigtet for at overlade føringen af sin bil til en person uden gyldigt kørekort, hvilket udløser en bøde.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk