7. december 2019
Spejderlejren var vendt helt på hovedet -  her spiser Thilde og Nanna morgenmad om aftenen, mens fotografen også er omvendt. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Spejderlejren var vendt helt på hovedet - her spiser Thilde og Nanna morgenmad om aftenen, mens fotografen også er omvendt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejderlejr vendt på hovedet: Alt var omvendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejderlejr vendt på hovedet: Alt var omvendt
Opdateret 14. august 2019 kl. 08:33
Lejre - 13. august 2019 kl. 15:16
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

43 børn og voksne var på sommerlejr med Hvalsø Spejderne i uge 31. Her tog de til Falster på en noget anderledes spejderlejr.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Temaet for ugen var nemlig i år »omvendt«. Både aktiviteterne og den almindelige lejrhverdag var der vendt op og ned på.

Der blev spist rugbrødsmadder med pålæg til morgenmad, lavet varm mad over bål til frokost og spist cornflakes og ostemadder til aften. Og så startede måltiderne naturligvis med, at der blev sagt pænt tak for mad, skriver Hvalsø Spejderne om sommerlejren.

- Sådan noget som helt normale hverdagsting, som man ikke tænker yderligere over i hverdagen, bliver pludselig super sjove og spændende. Især dét med måltiderne havde vi det alle ret sjovt over! fortæller Line Bjergfelt, der var med til at arrangere lejren.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk