7. august 2020
Ida Riegel på tandem fra Rybjerg Kirke i Salling mod Mors. Foto: Mette Østergaard
Ida Riegel på tandem fra Rybjerg Kirke i Salling mod Mors. Foto: Mette Østergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerkoncert med tandempar i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerkoncert med tandempar i kirken
Lejre - 30. juli 2020 kl. 08:12
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endelig er der igen mulighed for at nyde en koncert i Gevninge Kirke, og der er to helt unikke musikanter på tapetet. Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Ida Riegel spiller cello tilmed på et instrument, hun selv har bygget! I februar dette år modtog Ida Riegel Danmarks Radio's P2 ildsjæle-pris for at have bragt den klassiske musik ud i hver en afkrog af Danmark på sin helt særlige måde.

Sidste år havde man fornøjelsen af hende i Kornerup Kirke, hvor hun kom forbi på sin tur fra Nørrebro til Skagen. I år kommer hun også cyklende og har en makker med på cyklen, der i mellemtiden er blevet til en tandem. Tandem-makkeren er Lars Hannibal, der er kendt af mange for sit skønne guitarspil. Det bliver en helt enestående oplevelse.

Onsdag den 5. august klokken 19.00 spiller de to i kirken, men vil du cykle med musikanterne det sidste stykke mod kirken, er mødetidspunktet klokken 17.50 ved Lejre Museum i Gl. Lejre.

I disse coronatider er det dog helt nødvendigt med tilmelding. Den kan ske til Mette på mette@havemette.dk, og pladserne bliver tildelt efter først til mølle princippet. Koncerten er gratis og arrangeret af menighedsrådet ved Gevninge-Kornerup kirker.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk