26. juni 2019
Området med 55 sommerhuse, der overføres til byzone, omfatter 55 huse på Hellesvej, Kærvej og en bid af Anders Rasmussensvej. Lejre Kommunes materiale
gallery icon

Se billedserie

Området med 55 sommerhuse, der overføres til byzone, omfatter 55 huse på Hellesvej, Kærvej og en bid af Anders Rasmussensvej. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerhuse på vej mod helårsstatus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhuse på vej mod helårsstatus
Lejre - 16. januar 2019 kl. 09:40
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

55 sommerhuse, der ligger som en enklave midt i Ejby by, er nu på vej til at skifte fra sommerhusstatus til helårsstatus. 84 procent af beboerne går ind for zoneskiftet, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Gennem mange år har det været vendt igen og igen, om boligerne med sommerhus-status midt inde i Ejby by kunne - og skulle - overføres til helårsstatus. Med Fingerplan 2017 er der åbnet mulighed for, at sommerhusområdet på Kærvej, Hellesvej og en del af Anders Rasmussenvej kan overføres til helårsbeboelse.

Onsdag skal økonomiudvalget i Lejre Kommune se på et lokalplanforslag. En høringsperiode om forslaget er på vej med et borgermøde, som holdes den 27. februar klokken 19; stedet er ikke oplyst endnu.

Området skal zoneoverføres, og i en sådan situation kræves det, at grundejerne stemmer for en ændring af zonestatus'en, og at der laves en lokalplan, der ændrer områdets zonestatus fra sommerhusområde til byzone.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk