23. september 2020
Rolf Hegedys, én af 10 underskrivere på et høringssvar til Lejre Kommune: - Vi er i det store og hele godt tilfredse med planerne, men Søvej skal ændres i forløbet. Arkivfoto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Rolf Hegedys, én af 10 underskrivere på et høringssvar til Lejre Kommune: - Vi er i det store og hele godt tilfredse med planerne, men Søvej skal ændres i forløbet. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søtorvet: Forskellige holdninger til nye planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søtorvet: Forskellige holdninger til nye planer
Lejre - 15. september 2020 kl. 19:22
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens Bygruppen i Hvalsø er ret positivt indstillet over for udkastet til planerne på Søtorvet i Hvalsø, er andre betydeligt skeptiske.

Vandene skilles. Den nylige præsentation af et udkast til et lokalplanforslag hos Bysamarbejdet i Hvalsø har således fået opbakning fra et stort flertal i Bygruppen, den overordnede gruppe i Bysamarbejdet i Hvalsø, som har en række repræsentanter fra aktivitetsgrupperne. Mens andre hellere havde set en anden udvikling.

- Lad os få noget fremskridt! Nu sker der noget. Og med en Aldi-butik kommer der penge i hånden til at få anlagt en ændring af Søvej. Selve forløbet af Søvej må gerne ændres i forhold til det første udspil fra kommunen, siger Rolf Hegedys, én af repræsentanterne fra de mange aktivitetsgrupper i Bygruppen.

Peter Schultz Jørgensen, medlem af Bygruppen, er derimod bekymret:

- Er det klogeste, som kommunen kan gøre, virkelig at sælge til Aldi med den konsekvens, at bymidten bliver domineret af en p-plads? Er det virkelig det, Hvalsø har brug for?« spørger Peter Schultz Jørgensen retorisk i sit eget høringssvar.

Hans vision er en smuk, levende og grøn bymidte.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk