23. november 2017
Når lokalplanen for Skråningen 1 er vedtaget og en byggetilladelse givet, kan spaden sættes i jorden til de 39 lejligheder, som bygges af Eco-Village. Lejre Kommunes materiale
Når lokalplanen for Skråningen 1 er vedtaget og en byggetilladelse givet, kan spaden sættes i jorden til de 39 lejligheder, som bygges af Eco-Village. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snart kan Skråningen bygges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart kan Skråningen bygges
Lejre - 09. september 2017 kl. 09:21
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er lokalplanen for Skråningen, 2. etape af Valdemarsgård udstykningen, på vej genem det politiske system. Politikerne i teknik- og miljøudvalget anbefaler planen, og kommunalbestyrelsen sætter sit stempel på planen senere i september, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Udbygningen i Valdemarsgård udstykningen, der ligger ved Rorupvej syd for Lejre/Højby området, er allerede i fuld fart. I 1. etape er vejanlægget snart færdigt, og det første parcelhus er i færd med at blive bygget. Og spaden kan inden længe sættes i jorden for Skråningen i 2. etape.

Skråningen, der bygges af firmaet Eco-Village og er tegnet af arkitektfirmaet Vandkunsten, bliver et bæredygtigt boligfællesskab på 39 boliger. Der er tale om rækkehuse i to plan med status af ejerlejligheder. Max-højden bliver 6,8 meter. Der bliver syv størrelser af lejligheder; de mindste er på 36 kvadratmeter, de største 125 kvadratmeter. Desuden skal der bygges et fælleshus.

Lejlighederne er ikke billige. Lejre by har genvundet sin status som hotspot for tilflyttere, og priserne kan ikke betales af alle. De mindste lejligheder i Skråningen koster 1,2 mio. kroner; de største 3,2 mio. kroner.

Bofællesskabet forventes opført næste sommer, og søgningen har været så stor, at Eco-Village allerede planlægger Skråningen 2 på nabogrunden - et bofællesskab baseret på både ejer- og andelsboliger, med indflytning i 2019.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk