20. januar 2021
De 29 kommende almene boliger ved Rynkebjerggaardsvej i Lejre by er blandt de i alt 127 almene boliger, som er ved at blive bygget eller er færdige. Foto: Agnete Vistar
De 29 kommende almene boliger ved Rynkebjerggaardsvej i Lejre by er blandt de i alt 127 almene boliger, som er ved at blive bygget eller er færdige. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snart flere boliger til akutlisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart flere boliger til akutlisten
Lejre - 14. januar 2021 kl. 11:35
Af Agnete Vistar

Borgere på Lejre Kommunes akutliste får mulighed for at komme hurtigere ud i nogle af de almene boliger, som er ved at blive bygget i Lejre.

Nu får Lejre Kommune nemlig endnu mere anvisningsret på de mange almene boliger fire forskellige steder, som enten er opført eller er ved at blive bygget. Det har en samlet kommunalbestyrelse besluttet.

- Vi er rigtig glade for, at folk snart kan begynde at flytte ind i de nye boliger. Der er brug for de boliger. Vi ligger i den dårlige ende med hensyn til antal almene boliger, og det er et skridt i den rigtige retning, at der kommer flere nu, sagde Leif Nielsen (S), da politikerne tog beslutningen.

De almene boligbyggerier er: Enghaven i Kirke Hyllinge (39 boliger, heraf seks seniorboliger), Elverkanne i Hvalsø Vest (35 boliger), Rynkebjerggaardsvej i Lejre by (29 boliger) samt 24 boliger i Vingen Baunemosen i Osted Nord (24 boliger, hvor beboerne allerede er flyttet ind).

Alt i alt 127 almene boliger.

Lejre Kommune har 100 procent anvisningsret til de af boligerne, som er støttede, og det er 56 boliger i alt. Med politikernes beslutning kan Lejre Kommune nu også få anvisningsret til yderligere 25 procent. Det drejer sig om 16 boliger mere, som kan benyttes af borgere på kommunens akutliste.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk